Zoeken in deze blog

Welkom






Dit is de plaats op het wereldwijde web waar ik wetenswaardigheden bijeenbreng over mijn werk als auteur. Als blogboek is het een medium dat mij in staat stelt de inhoud ervan aan te vullen zodra daartoe aanleiding bestaat. Wat wil een schrijver nog meer.

Voel je vrij kennis te nemen van wat ik zoal publiceer. In de rubriek
"Opmerkelijk" besteed ik aandacht aan zaken die mij raken, ook als die minder met mijn eigen werk te maken hebben. De pagina "In Beeld" heb ik toegevoegd om wat van het beeldhouwwerk van mijn levenspartner Annemarie te tonen. Op veel plaatsen in de tekst (en ook op de meeste plaatjes) kan worden doorgeklikt naar achterliggende informatie.

En omdat alles wat van een mens overblijft een verhaal is, heb ik ook de levensgeschiedenis van mijn Oom Karel, naar wie ik ben vernoemd, geboekstaafd. Hij werd slechts 22 jaar. Als Engelandvaarder ontvluchtte hij tijdens de Tweede Wereldoorlog Nederland, maar door verraad kwam hij terecht in wat de SS daarop met hem voor had: Vernichtung durch Arbeit. Ook zijn verhaal moet verteld blijven worden.

http://1.bp.blogspot.com/-PXgtDdbn3kI/TVwcLhOoL_I/AAAAAAAAAZQ/BIcVfImRTWI/s1600/Hemel+van+Tin+2.JPG http://kareldeveymestdagh.blogspot.nl/p/crude.html http://kareldeveymestdagh.blogspot.nl/p/crude.html 


Mijn muziek vind je o.a. op

https://open.spotify.com/artist/1VyOmb6CYKMH6HqmnxqtgS



Welcome
This is the corner on the web where I gather pieces of information about my work as an author.

Bienvenu
Ceci est le coin sur le web où je ramasse des curiosités sur mon travail d'auteur.